Стилни подаръци за Осми март

Отпразнувайте Осми март с всичка сила

Знаете ли всъщност как се е появил този празник? След демонстрация на хиляди жени срещу лошите работни условия в Ню Йорк през 1908. За първи път празникът се е празнувал на 28 февруари 1909.

Празникът се отбелязва на 8-ми март, както сме свикнали, след Първата световна война и доднес трябва да напомня за равноправието на жените. Много мъже се възползват от възможността да подарят на любимата си цвете, бонбониера или малко подаръче. 

Постарайте се за жените на този ден!

Часовници

Часовници

 

Изненадайте своята партньорка, майка, баба, сестра или приятелка. Добър подарък би бил например часовник  Festina, Michael Kors, Daniel Wellington или Fossil. Сега е моментът да покажете какво означават жените в живота Ви. Със затоплянето на времето отново се завръщат възможностите за спорт, а дамските спортни часовници могат да се окажат подходящ подарък, ако дамите решат да отидат на работа с колело или да потичат.

Парфюми

Парфюми

 

Цветните и цитрусови аромати са идеални за пролетта. Любимите парфюми Chloé, DKNY или Calvin Klein са отново на мода. Ако търсите необикновено ухание, с което искате да покажете колко изключителна за Вас е жената, насочете се към оригиналните парфюми. В някои парфюмерии могат да Ви направят парфюм по поръчка.

Козметика

Козметика

 

Козметиката никога не е достатъчна. Това ще Ви го потвърди всяка жена. Без значение дали става дума за козметика за коса, крем за лице или сенки. Във всеки случай е добре да потърсите утвърдените брандове  като Wella Professionals или L'Oreal Professionnel или пък няма да сгрешите, ако заложите на натуралната козметика (напр. серия Kérastase от L'Oréal Paris).