Tommy Hilfiger: промени своя свят

Известният американски бранд Tommy Hilfiger бил създаден през 1985 г., а негов създател е Tommy Jacob Hilfiger. Дънките са му били любими още като тийнейджър, а пътят към модните висини не бил никак лек. Родителите му са имали съвсем различна представа за бъдещата му кариера - искали от него да стане строителен инженер. Първият му опит завършил с фалит. Той обаче не се отчаял, поучил се от грешките си и опитал отново. Този път успешно! Днес е сред най-известните модни дизайнери. Неговото постоянство го е отвело на върха.

Освен облеклото за всекидневно носене със сигурност ще се впечатлите и от колекцията му часовници и парфюми.

Убедете се със собствените си очи.


Дамски часовници Tommy Hilfiger

 

Проникнете в тайнствата на дамските часовници Tommy Hilfiger. Подходящи са за всеки повод и могат да се похвалят със свеж и изчистен дизайн, който не се натрапва. Изпробвайте класическите модели, сред които ще намерите впечатляващи дамски часовници с фино украсен циферблат. Ще Ви заинтригува елегенатният и нежен флорален мотив. И не само този модел, но и много други циферблати са украсени нежно и със стил.

ИЗБЕРЕТЕ СИ


Мъжки часовници Tommy Hilfiger

 

Какви са мъжките часовници Tommy Hilfiger? Автентични, семпли и елегантни. Бързо ще Ви станат любими не само заради качеството, но и заради елегантността си. Моделите са модни, класически или спортни. За ежедневно носене или празнични поводи. Ще станат надеждна и изцяло неразделна част от ръката Ви.

ИЗБЕРЕТЕ СИ


Бижута Tommy Hilfiger

 

С оригиналност, красота и семплост ще Ви зарадват също и бижутата Tommy Hilfiger. Изберете си от сериите гривни, обеци и висулки.

ИЗБЕРЕТЕ СИ


Парфюми Tommy Hilfiger

 

Нежност, умереност, но също и индивидуалност се проявяват и в парфюмите Tommy Hilfiger - както в дамските, така и в мъжките. Свободата и свежестта се усещат още при първото помирисване. Оптимистичните цветни аромати за жени и свежи аромати за мъже няма да оставят никого безпристрастен. Идеални са за всички дами и господа с изтънчен вкус.

Поглезете се. Докоснете се до американския стил и се оставете на магията му.